Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен :: What Happens in Vegas... (2008) (ревю) - Комедия, Романтика, Аштън Кътчър, Денис Фарина, Джейсън Судейкис, Дирдри О'Конъл, Зак Галифианакис,
What Happens in Vegas... (2008)

Автор: Т. Христов, събота, 24 май 2008.

Публикувано в Статии :: Филми и анимация; Предложи Гледна точка

Намали размера на шрифтаУвеличи размера на шрифта

Да си остане във Вегас (2008)

Знам какво си казвате, "о, боже, той пак е гледал романтична комедия!". Да, често изпадам в краен мазохизъм, за да изследвам дълбините на падението - както моето собствено, така и по принцип на холивудската машина за киноленти. Обаче почти се задавих с пуканките (които хрупах, за да се маскирам като безмозъчен фен на подобен тип заглавия, а най-вече за да се слея с тълпата от трима човека, обитаващи киносалона), та за малко щях да се задуша с модифицираната царевица, когато филмът ме разсмя. Добре, че бях нащрек, защото прецедентът се превърна в рецидив, докато накрая проумях, че, хей, този филм е смешен!

Сюжетът не изисква висок коефициент на интелигентност, за да бъде разбран - тя е зарязана от годеника си, той е уволнен от собствения си баща, Вегас е насреща, за да удавят мъката, Вегас ще реши всичките им проблеми. За съжаление не са чували как пее Тодор Колев "долу алкохола, само кока-кола", защото след тежка злоупотреба със спиртни напитки, двамата се събуждат като семейство. Разводът би бил логична крачка в едно по-мъдро от бурната вечер утро, но не щеш ли младоженците печелят крупна сума от хазарт. А съдия с твърде консервативни схващания за брака ги осъжда на шест месеца съвместен живот преди въобще да помиришат парите...

От филмът се носи онзи мирис на море, скара и цаца, който ти напомня, че лятото е близо. Освежителен, разтоварващ и наистина смешен, не толкова комични ситуации, колкото умело режисьорско решение или проблясък на актьорски талант. Излишно е да споменавам, че трейлърът е събрал две трети от моментите, будещи смях, но все пак остава достатъчно време за забавление за този, който се престраши да изгледа целия филм.

Чудех се дали въобще да споменавам актьорите: Камерън Диаз - освен да озвучава Шрек и да си играе на ангел при Чарли - не се чува през последните години, а партньорът й трябваше да го диря през Интернет, за да се сетя в кой филм евентуално е играл. Но и двамата са сладки (макар Диаз да е захаросана по начин, по който се приготвя сладкиш за Коледа - нали знаете, стои два месеца в хладилника и после ти е съвестно да го изхвърлиш) и предизвикват едно такова умилително съзерцание на детинските им лудории. И да, наистина имаше снимано море, как да не отидеш да го погледаш и да си помечтаеш за августовските жеги.


Допадна ли ви този материал? (1) (0) 4018 прочит(а)

 Добави коментар 
Ако сте регистрирани във форума можете да коментирате и тук

Име:
Текст:
Код:        

 Покажи/скрий коментарите (3) Читателите на тази статия се поинтересуваха от:
Wolf's rain
SciFi Series: "Kyle XY"
Never Back Down (2008)
Venom - Hell (2008)
National Geographic - Февруари 2008
AdSense
Нови Кратки @ Сивостен


Реклама


Подобни статии

Случаен избор


Сивостен, v.5.3.0b
© Сивостен, 2003-2011, Всички права запазени
Препечатването на материали е нежелателно. Ако имате интерес към някои от материалите,
собственост на сп. "Сивостен" и неговите автори, моля, свържете се с редакционната колегия.