Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен :: Новогодишно (статия) - Редакционно
Новогодишно

Автори: Иван Ж. Атанасов, Ангел Генчев, сряда, 31 декември 2008.

Публикувано в Статии :: Други; Предложи Гледна точка

Намали размера на шрифтаУвеличи размера на шрифта

Честита нова година, драги читатели. Какво може да направи човек на първи януари освен равносметка на изминалите триста шестдесет и пет дни? Е след като изтрезнее и излекува махмурлука естествено. Та ето и нашата такава, която обаче далеч не е постигната само със собствените ни усилия, а и с всяка статия, която сте прочели и ви е харесала. С всеки случай, в който сте се връщали на следващия ден, за да прочетете следващата порция материали и с всеки един момент, в който сме ви зарадвали и не сме разочаровали.

Сухите цифри говорят. Тази година списание „Сивостен” публикува хилядната си статия. Нещо повече, до вас са достигнали седемстотин шестдесет и шест публикации от четиридесет и двама различни автори. Подминахме и магическото число от един милион прочита, поне за времето, от което има статистика - сиреч, за малко над година и половина. Отбелязахме рекорди по дневни, седмични и месечни посещения, с общ ръст от два и половина пъти спрямо предходен период. Всичко това благодарение на вас – нашите читатели.

Следейки тенденциите, които вие налагате, преструктурирахме графика на излизане на материалите и разпределението по категории. Научно- и техническо-популярните статии увеличиха броя си, започнахме кулинарни поредици, инициативата да ви запознаваме с новото по кината и част от новите издания на книжния пазар. Увеличихме също така броя на новите албуми за сметка на по-архивните заглавия, запознахме ви и с част от най-новите игри, излезли на пазара. Имаше моменти, в които негодувахме на социална тематика и в които споделяхме мислите си с вас, имаше и моменти на радост, които развълнуваха всички ни.

Опитахме различни тематични блокове - къде с успех, къде с не толкова голям - включително месеци, посветени на отделни автори, ревюта на всички номинирани за Оскар филми, а в момента тече подобен и за предстоящия Златен глобус. Започнахме поредици за гъбите, опасните животни, биографии на автори и т.н., които ще продължават и през новата година, а и ще се постараем да се увеличат като брой и разнообразие. Възстановихме някои стари идеи, които ви липсваха. В техническо отношение развихме софтуера на сайта, за да можете по-лесно да навигирате, да оставяте коментари. Добавихме и в последствие трансформирахме ключовите думи в информационни карета. Всичко това направихме за вас. Надяваме се, че ви е улеснило поне малко и това ще е достатъчна отплата.

Но най-важното е, че още една година бяхме заедно, увеличавайки малкото семейство на интересуващите се от интересното около нас. И в този момент може би трябва да последват обещанията. Всъщност те не са много, даже вероятно могат да се обобщят в едно – обещаваме, че ще продължаваме да бъдем себе си, ще продължим да следим какво ви интересува и ще ви го поднасяме доколкото сме способни. Обещаваме, че ще продължим да се развиваме, и догодина се надявам да можем отново да се похвалим, а не да си посипваме главата с пепел. Защото когато вие сте разочаровани от нас, ние сме дваж пъти по-разочаровани от себе си.

И за финал, освен да се повторя – да ви е честита и берекетна новата две хиляди и девета година!


Допадна ли ви този материал? (7) (1) 3974 прочит(а)

 Добави коментар 
Ако сте регистрирани във форума можете да коментирате и тук

Име:
Текст:
Код:        

 Покажи/скрий коментарите (10) AdSense
Нови Кратки @ Сивостен


Реклама


Подобни статии

Случаен избор


Сивостен, v.5.3.0b
© Сивостен, 2003-2011, Всички права запазени
Препечатването на материали е нежелателно. Ако имате интерес към някои от материалите,
собственост на сп. "Сивостен" и неговите автори, моля, свържете се с редакционната колегия.