Е добре бе,баси,как е възможна такава дървения?
ИСКАМ ЕДИН ДА ОБОСНОВЕ прехода от маймуната към човека.
НЕ се хабете,ПЛИЙЗ,100 години най-големите учени,палеонтологията и биологията не можаха да го направят.
Напротив опровергават го.
Тука нарекохте човека разчел човешкия геном 'склерозясъл биохимик'.
Карате ме да сравнявам скелетите на маймуна човек и кон и да съм решал,с кой е по-близък човешкият.
Аз ви казвам :сравнете човешкият със човешки и с маймунски и ми кажете кой два си мязат повече.И въобще това е смешно,защото сравнението не е на такова ниво.
Базикате се с примерите за колите и студента,ами това са метафори и алегории.Поправя се по следния начина :
Близостта на ДНК
-ите (бел. Дилвиш)
На останалите: ами няма да дочакате отговор и защита за еволюцията на човека от маймуна.
---
И един човек,какъвто съм аз със не-биологично образование може да отбележи няколко "повърхностни" точки:
С "липсващото звено" се занимава повече палеонтологията,отколкото биологията.
Опровергана основна хипотеза на привържениците на дарвинизма- хипотезата от 19 век за първичният бульон.
'Липсващото звено',което липсва вече повече от 100 години,при положение,че точно маймуночовекът и различните му фази би трябвало да са широкоразпространени.
Абсурдите във палеонтологията:справка,книгата на Майкъл Кремо,като изключите данните за артефакти на огромна възраст,всичко останало се отнася до палеонтологията и случаи на които не им е дадена гласност.
Същото това 'ЛЗ' е фалшифицирано през миналият век,без никакви изследвания,или проверки е прието за достоверно,за да се окаже няколко десетилетия по-късно,че е ЕЛЕМЕНТАРЕН фалшификат и само закостенялостта на науката,стиганала до такива нива,че да приема факти само на думи,защото съвпадат с дарвинизма я забавят с около 50 години.
И т.н.
Освен да цитирам :
Quote:
В интервю за в. "Сан Франциско Кроникъл" (19 февруари 2001 г.) д-р Джийн Майерс, ученът, направил картата на човешкия геном, казва: "Удивен съм от архитектурата на живота… системата е невероятно сложна. Сякаш е била конструирана... Зад нея стои гигантски интелект. И аз не мисля, че да се твърди това е ненаучно."
Дали е Бог,дали са извънземни,дали природата е създала толкова различни видове незнам,но еволюцията на Дарвин се оказва,че въобще не е издържана,това е една хипотеза.
Питате се дали има 'извънземни' и ви се иска да се заядете по някакъв начин?
Нека ви кажя нещо и за вселената.Вселената не е една,Нашата е 'видяна' почти цялата.
В нея съществуват според учените "50 или 100 милиарда галактики,И всяка от тях съдържа 50-100 милиарда звезди."
Колкото да Ванга,едва ли някой в историята е заслужил по-голямо деверие от нея.