All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Последни статии Кратки @ Сивостен Recent articles

Свински бут с бамя

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 14.12.2011

Enslaved - The Sleeping Gods and...

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 08.12.2011

England Medieval Festival

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 01.12.2011

SciFi Series: Grimm

(Ангел Генчев) - 28.11.2011

Band dessinee: Chasseurs de dragons

(Любен Загорчев - LifeJoker) - 28.11.2011

"Синя луна" от Лоръл Хамилтън

"Зигзаг" от Хосе Карлос Сомоса

"Добрият" от Дийн Кунц

"Милениум: Взривената въздушна кула" от Стиг Ларшон

На книжния пазар. Иво Милев: "Случаите ...

На книжния пазар. Джим Марс: "Сестри ...

На книжния пазар. Томас Родригес Мартинес: ...

На книжния пазар. Курбан Саид: "Али ...

На книжния пазар: Хакан Йел - "Ресторант"

Fringe също с нов сезон

Arkan - Hilal (2008)

(Ivan G. Atanasov) - 17.02.2009

Pathology (2008)

(Angel Genchev) - 24.09.2008

Europa Universalis: Rome

(Ivan G. Atanasov) - 22.09.2008

B.B. King - One Kind Favor (2008)

(Angel Genchev) - 17.09.2008

Zavet (2007)

(T. Hristov) - 16.09.2008

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: "Дивна" - изгубеното детство на изгубената планета
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 12:43 pm 
Последният колективен роман на „Светлини сред Сенките” за мое най-голямо учудване се оказа чиста доза постапокалиптична фантастика. Тийнейджърите от Казанлъшкия фентъзи клуб този път са оставили всички митологични създания, населяващи различни измислени планети, и насочват писалките си към нашата собствена Земя... или по-точно към ерата след нейния екологичен крах. Планетата ни вече не съществува, а Луната се е разцепила на два огромни къса, наименувани на Шекспировите Ромео и Жулиета....

--
Прочети тук: http://www.sivosten.com/content.php?mode=article&id=2361&ttl=divna-izgubenoto-detstvo-na-izgubenata-planeta

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 1:00 pm 
Възхитена съм! Наистина все едно си бил част от екипа. Хванал си най-важното. Хихи! Спечелихме си чудесен съотборник, наистина. Много се радвам!

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 1:08 pm 
Писателите сигурно изпитват едновременно страх и радост от човек четящ толкова умело редовете, и между редовете на произведението им. :)

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 1:21 pm 
Сашо, благодаря за страхотното ревю! Като го прочетох се сетих за първото впечатление, което ми остави "Дивна", когато я прочетох за първи път. Благодаря много! Имах нужда да си припомня... хубавите мигове в писане и четене.

PostPosted: Mon Mar 15, 2010 4:31 pm 
Mnogo xubava kniga i mnogo tochno e napisano tuka. Az lichno poludqx po Marti i mnogo xaresax Divna:))
Osven tova profesor Uait mi xaresa poveche ot Dambaldor v XP:PPP

PostPosted: Thu Mar 18, 2010 11:03 am 
Книгата е много яка! Писах и на други места за нея, но да кажа и тук... Хайде пускайте Аурелион 2, де! От кога сте ми обещали! А, за Дивна, ще чакам продължението, но като ви знам как се бавите, кой знае кога ще е:(((

PostPosted: Thu Mar 18, 2010 2:19 pm 
Аурелион 2 е написанa и скоро ще го изредактираме до дупка, до края на месеща ще почнем Аурелион 3! първите 5 страници от него са готови, даже:PP
Не знаем кога и как ще издадем книгите, още сме на ниво търсене на спонсори, но ще се справим. Кога не сме?!

PostPosted: Thu Mar 18, 2010 3:30 pm 
Дам! Скоро живот и здраве Аурелион 2 ще бъде на пазара... Съжалявам, Коко, и ние сме нетърпеливи, но не всичко зависи от нас. Особено, когато става дума за пари. хахаха А освен това още една добра новина... скоро излиза книгата на младия клуб "Светлини сред сенките" :)

PostPosted: Thu Mar 18, 2010 3:45 pm 
Скоро, скоро, но беше тайна. Уж, да не ни мине котка път... Малките ги хареса една наша приятелка и иска да ги издаде, сега като види и книжката тея дни, ще се реши. Заглавието ни е \\\\\\\"Войната с фафите\\\\\\\" - много приятна приказка. но е за деца, все пак. Малки деца! Авторите са от 7 до 13 год.

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 7:05 pm 
Ама, без да се обижгдате де, аз не искам книга на малки деца. Чакам Аурелион и Дивна, продълженията, кога ще излязат?!

PostPosted: Tue Mar 23, 2010 8:26 am 
Книгата от "малките деца" е хубава, наистина. Не си виждал самите деца, какви са фурии. Пишат много добре. Аурелион 2 е написан, има нужда от още малко редакции, но за сега търсим спонсори или издател, който да се навие да го пусне. Има шанс да намерим и двете, но може и да се разминем с тоя шанс, все пак спонсори по време на криза... И други хора ни питат за Аурелион, затова ти казах, че почваме скоро и тройката. Ще дойде време да ги издадем, малко потърпи.:PP

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 9:29 am 
Аз ще питам чичо ми. Ако се навие да ви спонсорира. Той е програмист в америка и може да даде пари, но май не обича фантастика. Ще му кажа за вас и за това, че книгите ми харесват, но не обещавам нищо, де:))

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 4:49 pm 
Iaki ste! samo taka! samo taka!

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 5:16 pm 
Хах, с риск да прозвуча като някоя рок звезда... ще ви кажа, че всичко е заради вас... хах Ако вас ви няма да ни подкрепяте, едва ли щяхме да сме още заедно и да работим толкова осърдно и с такъв \"кеф\" хахах
Много ме радвате, радвам се, че има такива хора като вас, които да оценяват нещата, които малко хора забелязват. Правим всичко по силите си книгата да излезе на пазара... Надявам се скоро това да стане факт. Пращам ви усмивки от Казанлък :)

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 4:00 pm 
Пишете, а като не помогна аз, ще се намири друг... Може пук да успея, знае ли се.:))

PostPosted: Thu Apr 08, 2010 8:01 am 
Дано, дано :)

PostPosted: Mon Apr 19, 2010 7:19 am 
Аз да кажа, все пак, че новата книга на клуба "Войната с фафите" ще излезе до края на седмицата. Книгата е подходяща за деца от 5 до 11-12 год. но си струва да бъде прочетена и от по-големи. Ох, само да стане клипа, ще видите какви "звездички" са малките "светлинки". Холивуд пасти да яде, а сме снимали повечето неща само с 1 дубъл.

PostPosted: Fri Jun 04, 2010 8:22 am 
Klipa e qk, xaresa mi:))

PostPosted: Sat Jul 24, 2010 9:10 pm 
Mersiii!

PostPosted: Wed Nov 03, 2010 9:56 am 
Sega, koato spechelite \"Tarsq izdatel\" shte vi e po-lesno:PP Shte znaqt poveche xora za vas:))

PostPosted: Fri Dec 17, 2010 12:54 pm 
Е, отказахме се от конкурса, но май сме си намерили друг издател. Две книги ни чакат за тази година - Аурелион 2 и Непоискано добро, не знам как ще се справим.

Post subject: Re:
PostPosted: Tue Dec 28, 2010 8:10 am 
Завършен медик

Чакат да бъдат издадени или чакат да ги напишете?

Profile  

PostPosted: Wed Jan 12, 2011 2:51 pm 
Чакат да бъдат издадени, а пишем още 2, защото сме с два екипа и всеки работи по своя проект. И младежите и децата вече задобряха доста. Печелят самостоятелни конкурси, много се гордея с тях. Но в тази криза трудно намираме спонсори и издатели. Трудно е и да намерим опитни редактори, защото не можем да им платим и разчитаме на доброволна помощ. Това ни забавя допълнително. Все пак, \"Аурелион 2\" или \"Непоискано добро\", една от двете, ще излезе до края на май, най-късно. Другата ще оставим за септември, ако не намерим издател.

PostPosted: Fri Feb 18, 2011 9:28 pm 
На колко си години?Този сериал е детски.Аз съм дете и го харесвам.Ти нямаш право да обиждаш любимия ми сериал.Той си е и интересен и забавен.

PostPosted: Wed Mar 09, 2011 11:44 am 
Здравей хъш! Аз не съм дете, но не обиждам детските сериали. За какво говориш, тук обсъждаме книги, написани от ученици и студенти. Някои от тях са в няколко части и могат да бъдат наречини "сериал", но не виждам някой да е обидил някого.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]