Тъпа статия.Защо трябва да се правиш на какъвто не си?Да разказваш истории,които не са ти се случили,да следваш някви измислени "правила",според които ще се "класираш" като хипи?
Не ти трябва подготовка,специални заучени движения,говор,идеи,външен вид,за да прекараш ок на Джулая...за да се почувстваш свободен,щастлив,съпричастен към идеята,ако изобщо има таква..
Дано да има по-малко хора,които ще вземат тая статия като "наръчник" на хипито,защото всички ще са супер изкуствени,унифицирани,скучни...лъжливи.И защото колкото повече се насилваш да изглеждаш и звучиш като хипар,толкова повече хората сподобна ориентация на съзнанието,ще те усетят и ще странят от теб...
Просто си бъдете естествени...
Ако си момиче или момче с външен вид,нямащ нищо общо с хипарския стил,но си отворен,усмихнат,добронамерен,веселяче,готин просто...тогава на никой не му пука,че нямаш дупки на якето от вънгленчета и цигари...и че си дошъл на Джулая,с влака,вместо на стоп.
Аз съм от тези,които препокриват идеяата на хипарството-пътувам на стоп,обичам Джулая на Варавара и живея както ми харесва.И никога не съдея за хората според външния им вид.Ако е с добро сърце,това се усеща.И само това има значка.Даам.
|