Български English [beta]
Здравей, гостенино. (вход, регистрация)
Екип Партньори Ресурси Статистики За контакт
Добави в любимиПредложи статияКонкурсиЗа рекламодатели
Начало
Форум
Към Кратки
Всички статии
 Литература
 Музика
 Филми и анимация
 На малкия екран
 Публицистика
 Популярни
 Кулинария
 Игри
 Спорт
 Творчество
 Други
Ключови думи
Поредици
Бюлетин

Търсене

Сивостен: За реклама
За реклама

За рекламодатели


Електронно списание "Сивостен" е посветено основно на киното, литературата, науката, туризма и музиката, а като вторичен фокус има компютърните и ролеви игри и като цяло свободното време. Основен акцент се поставя на излизащите в България филми, книги и музикални албуми. Статиите в "Популярни" включват интересни факти от областта на науката като цяло, както и пътеписи за интересни места по света и у нас. С времето, сп. "Сивостен" се утвърди като интересен източник на мнения и рецензии, както и за авторитетен популяризатор на науката и техниката. Започнало като издание списвано на доброволни начала от непрофесионалисти преди повече от пет години, в началото на тази година започна да се променя, така че да добие един по-професионален облик, с цел задоволяване на нарастналата читателска маса.


Във връзка с последното са оформени четири рекламни карета, които рекламодателите биха могли да ползват. Всяко от тях поддържа 25, 50, 75 и 100% появяемост на рекламата, в зависимост от желанието и възможностите на фирмата. Освен това предлагаме възможност за спонсорирани (или брандирани) канали, които се оформят като поредица материали със стил на заглавната част на статиите и/или карето за информация, отговарящ на желанието на клиента. Възможно е по този начин да се оформи и цяла рубрика.


Рекламно каре 1 (250х250 максимум) се намира между първата и втора категория анонси в дясната част на сайта (виж илюстрациите по-долу). Видима е от всяка страница на сайта. 


Рекламно каре 2 (150х250 максимум) се намира под навигационното меню и също е видимо от всяка страница на сайта.


Рекламно каре 3 (480х60 максимум) в дясно от логото е идеалното място за логото ви. Видимо е от всяка страница на списанието.


Рекламно каре 4 (480 ширина максимум) е видимо само при разглеждане на статия.


Каре "Партньори" е запазено за нашите партньори и приятели и не се предлага за реклама.


Цените и начините на плащане са по договаряне. Ако се интересувате от реклама или искате да спонсорирате едно бързо развиващо се издание насочено към младите и не толкова млади интелигентни хора, моля пишете ни на advertisment@sivosten.comРекламни зони:Нови Кратки @ Сивостен


Реклама


Случаен избор


Сивостен, v.5.3.0b
© Сивостен, 2003-2011, Всички права запазени
Препечатването на материали е нежелателно. Ако имате интерес към някои от материалите,
собственост на сп. "Сивостен" и неговите автори, моля, свържете се с редакционната колегия.