Трай, бабо, за хубост

Митове и легенди. История. Факти, спекулации, истини и полуистини. Хуманитарни науки и философии
Amelia
Warrior of love and justice

Post by Amelia »

Ateh wrote:Въпрос не само на естетика, но и на чисто самоуважение си е според мен да си махаш космарлаците, независимо дали си жена или мъж. Въпрос на личен избор е, но все пак е отблъскващо да видиш дама с трета вежда под носа или мъж със снопчета косми в ушите... :evil:

Така си е, но чак до мъжките крака и ръце няма какво да се стига :)
I wish to plead incompetence.
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Това с олесяването на едното място е тенденция напоследък. Даже имам съученички които биха отказали да легнат с мъж ако това място не е било косено :unsure: !
LifeJoker
Доматасъ шуклари

Post by LifeJoker »

Белег, май нещо не ме разбра.
Това последното минава всякакви граници, брррр. Но пък има жени (и култури) които смятат окосмяването по лицето на мъжа (къде небръснат, къде брадат) за признак на мъжественост. Някои си падат и по космати крака или гърди да кажем. Доколкото съм чувал японците от своя страна държат жените да не олИсяват на едно определено място, абе, разни хора, разни идеали. Космите поне се манипулират по-лесно от характера.
Некомфортно се чувствам само там, където ме няма.
Дайте ми власт и ми гледайте сеира!
[quote = Батето]
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Ама то и при мъжете и при жените е тенденция :? !
Дара

Post by Дара »

Dragony wrote:Това с малките стъпалца не е съвсем безсмислено, знаете ли какви хубави ... мускули стават от ходене на такива неща, а?

Стават да , но от ходенето на панички или със специалните дървени обувчици на гейшите . А принудителното овързване на стъпалата и в последствие тяхното деформиране , води до полуосакатяване и трудно предвижване . И в този случай , за какви ... мускули можем да говорим :?
Дракон - это Имя Души, а не тела...и тогда на Земле рождается человек с душою Дракона...
Виерко
Владимир Райков

Post by Виерко »

Въпрос на възприятие. Аз косми по ръцете не съм си махал. Космите по останалата част на тялото - да, изцяло. Когато имам време ги махам напълно и се чувствам много добре. Под мишниците и между краката - най-редовно. Не го правя заради жените, нито някоя го е изисквала от мен. Правя го заради себе си, защото така се чувствам по-добре.
Относно болезнеността на процедурите мога само да кажа, че зависи от човека. Мен лично ме боли повече от епилация (с последващи неприятни случки на кожата), отколкото от кола маска. Даже от кола маска изобщо не ме боли.

А крайностите не мога да коментирам - не харесвам нито големи гърди, още по-малко пък изкуствени такива. :-)
Капли на лице - это просто дождь, а может плачу это я.
Дождь очистил все, и душа, захлюпав, вдруг размокла у меня...
Amelia

Post by Amelia »

Ъъъ, вагиналните мускули не бяха ли гладки? В смисъл не става с блъскане да ги затегнеш. А това, че сексът с жени с вързани стъпала бил по-хубав дълбоко ме съмнява. Но извращения секакви - помня, че бях чела за някакво африканско племе, в което постоянно дърпали срамните устни на жените , докато накрая се стигне едно състояние, в което те висят и се поклащат. Много било еротично.
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Стига бе :twisted: ! Не е нужно да изваждаме на показ всичко научено за племената живеещи ВСЕ още в колибки от слама и не знаят що е то ток.

За тях и това, че раждат на по 10-12 е нормално ама...
Haos

Post by Haos »

Гореспоменатата детеродна възраст е по-характерна за българи и роми, отколкото за диви племена. Там си е 16-17 :")
Ако искаш да имаш всичко, първо трябва да признаеш, че нямаш нищо. Хаос
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Пфф мани. По джунглите в амазонка го има момента вписан като рекорд, със 7 годишната майка :shock: !
Ateh

Post by Ateh »

Какъв ужас! Винаги съм се възмущавала от тези момиченца...Как може дете да гледа дете? Но това е отплесване от темата :)
Виерко
Владимир Райков

Post by Виерко »

Долните части на влагалището са от мускули, които са под волеви контрол. Има даже специални упражнения* за тези мускули. Жените ги тренират за различни цели - за по-добър секс, за стягане на тазовото дъно след раждане.

--
* Упражнения на Кегел
Жеко
Завършен медик

Post by Жеко »

... и при стрес-инконтиненция (като одъртеят и започнат да се напикават, грубо казано).
変わらずですねぇぇぇ・・・
Дилвиш Прокълнатият
Шопландски боец

Post by Дилвиш Прокълнатият »

Amelia wrote:Но извращения секакви - помня, че бях чела за някакво африканско племе, в което постоянно дърпали срамните устни на жените , докато накрая се стигне едно състояние, в което те висят и се поклащат. Много било еротично.

Едно от бушменските племена, да. Стигат горе-долу до малко над коляното - проф. Цв. Минков показваше една такава снимка... Викали му "бушменска престилка"... :shock:
Какое-либо совпадение с реальными лицами, местами или событиями меня ниибет!

Все беды в России - от того, что Ленин не по фен-шую лежит.

Dostoevsky FM - това не е радио, това са инициали!
Atealein
Магьосница

Post by Atealein »

Аз съм имала опит за момента само с кола маска (държа да отбележа, че днешния вариант разпространен из салоните за красота няма нищо общо с онзи стар кафеникаво-черен, смърдящ ужасно и изгарящ ужасно вариант, от който е трънала приказката за болезнеността на процедурата), епилатор, веднъж некъв крем и разбира се.. самобръсначка. От тези разновидности, които съм използвала знам от експерт (козметичката ми), че кола маската е общо взето най-добрия като плюсовете му са общо взето:
- трайност. Общо взето кожата остава гладка със седмици след еднократно прилагане на процедурата, за разлика от другите, където варира от ден до няколко дни, максимум до седмица..
- влияние върху бъдещия растеж - след няколко процедури с кола маска (и имам в предвид няколко редовно само с кола маска, без намеси с бръснач и прочие) космите започват да оредяват и стават по тънки, нежни и незабележими. Обратно, при най-често използвания метод - бръсненето - стават по-груби, твърди, тъмни и започват да растат все по-бързо и бързо.
- влияние върху кожата - факт, че инфекциите при използване на бръснач или епилатор са ми се случвали много по-често и в много по-драстични размери. В допълнение при използването на епилатор или самобръсначка много често се получава новопорастващите косми да се забият подкожно. Общо взето кремовете разпространени като депилатоар не се различават от самобръсначката по действие, с изключение на това, че шанса да се порежеш се заменя с неприятна миризма и усещане.
Tanstaafl! Няма такова нещо като безплатен обяд.

Nil illegitimi carborundum!
Amelia

Post by Amelia »

Кола-маската наистина боли по-малко, защото там с един замах изтребваш доста повече косми и болката се разпростира на по-голяма площ и става по-глуха някак. Докато с епилатора усещаш как се изскубва всеки косъм. Отвратително е. Но пък при по-продължителна употреба спира да боли толкова. Освен това с епилатора можеш да махнеш и късите, новопрорасли косъмчета, докато с кола-маската трябва да изчакаш да пораснат малко повече. Бтв колкото по-къси са шибаните косми, толкова по-малко боли.
Инфекциите с епилатора можеш доста да ги намалиш, ако си го почистваш хубаво със спирт преди и след ползване. А аз съм намерила решение и за подкожното забиване - след епилация просто остъргваш хубаво под душа епилираното място с онези груби, силициеви, порести неща, с които хората обикновено си стържат стъпалата (имаха някво име, ама не го помня). Така се махат мъртвите клетки и ако е имало впит косъм, се оправя.
Въобще-изобщо, аз си харесвам епилаторчето - върши чудеса, когато нямаш време да се завлечеш на козметик за кола-маска (а да се омажеш сам в къщи просто не си е работа) и е най-удобното възможно нещо, когато се юрнеш да пътуваш.
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

А може ли да обясните какво по- точно е това кола маска, защото горе- долу единственото което знам е нещо лепкаво и топло се нанася върху нещо наподобяващо дамска превръзка и после се лепва на мястото, след което се изчаква малко и ХРАС :shock: ! Иначе казано. НЕВЕЖА :-D !
Виерко
Владимир Райков

Post by Виерко »

Създадена на базата на восък - синтетичен или пчелен. Бива два вида - студена и топла кола-маска.
Ateh

Post by Ateh »

Каквото и да казват е ужасно болезнено. Но си зависи и от чувствителността на кожата, моята е адски изнежена и ме боли и с пинсета, така че...
А епилатора... Инквизицията би му се зарадвала навремето!!!
Виерко
Владимир Райков

Post by Виерко »

Еми, аз съм си правил неведнъж и не боли изобщо. Боли ме ужасно от епилатор например.
shannara
спъната жирафа

Post by shannara »

Ако сериозно сте решили да се разправяте с кола-маска и нямате опит по-добре е да отидете на козметик. ОСОБЕНО за чувствителни места. Не му хванах цаката на това нещо - в повечето случай само се клепам и ядосвам. Епилатора е по-добро решение според мен, но пък съм чувала всякакви ужасии от приятелки - спукани капиляри, враснати косми, инфекции-бъррррррр. Всичко е въпрос на индивидуална поносимост към болката и на чувствителност на кожата. След седмия опит ще си намерите решението. :-)
Защо изобщо природата е решила, че жените имат нужда от окосмяване по тялото? :twisted:
Ако имате възможност и избор, момчета - по-добре не започвайте - като боядисването на косата е - веднъж като се почне и няма спирка.
Приемливото е, когато някой ти каже, че хобито му е шопинг ти му казваш, че твойто е шибинг - езиков закон в действие ® marshalj
Atealein
Магьосница

Post by Atealein »

Междудругото аз един-единствен път се опитах да си направя кола маска сама вкъщи и единствения резултат беше епилирано място с големината на две еднолевки след около двучасов труд. Очевидно е, че съм сбъркала нещо, но реших да не се опитвам да разбера какво. При моята козметичка кола маска на целите крака + триъгълника + подмишниците излиза около 25лв и при положение, че процедурата я правя веднъж месечно, а от нея получавам компетентно и професионално обслужване (и доста добро разведряване и мръсни шегички по време на процедурата) мисля, че си струва парите.
Tanstaafl! Няма такова нещо като безплатен обяд.

Nil illegitimi carborundum!
B. Delvig
Here be monsters!

Post by B. Delvig »

Момчета, дайте да се разберем (особено Оси) :goaway: - подобни козметични процедури за мъже...няма лошо, жените оценяват и се радват едно-друго. Но, да ги обсъждаш...е супер гейско! Стегнете малко редиците! :wink:
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Amelia

Post by Amelia »

Atealein wrote:Междудругото аз един-единствен път се опитах да си направя кола маска сама вкъщи и единствения резултат беше епилирано място с големината на две еднолевки след около двучасов труд.

Ми аз съм успявала да изистя доста по-голяма площ със студената кола-маска Кари (май така се казваше). Кофтито при нея е, че когато времето е топло тя се разтича ужасно бързо и започват някакви кошмари. Наистина се пукат капиляри с тея неща - не синки излизат а някакви чудовищни винено-червени петна. Не си е работа, аз затова си взех епилаторчето, което колкото и да е отвратително поне ми спестява тези изживявания. Досега не съм пукала капиляри с него.
Alaris
Дядо Йоцо гледа

Post by Alaris »

Ми като гледам сме на тема косми. Върху мойте подмишници съм изпробвал почти всичко май. Крема за обезкосмяване нищо не направи - тряяше да ги бръсна. Нарязах се и твърдо реших да се жертвам - с кола маска(лепенки всъщност). Е болеше, но резултата беше добър. Само до епилатор не опрях.

В момента, в който реших да пробвам някъде другаде получих резултати сходни с тези на Тин - за 2 часа, една квадратна педя and a world of pain :)

Делвиг, що бе къв е проблема?
If this is empty this doesn't matter
Put that in your ramen and eat it!!
Locked