Трай, бабо, за хубост

Митове и легенди. История. Факти, спекулации, истини и полуистини. Хуманитарни науки и философии
Xellos
Дубъл

Post by Xellos »

Е що бе с повечко търпение и mach3 стаа, на 2-3 пъти под мищниците, другаде неам намерение да барам чак до там ;р най малкото е смешно ;ррр пък и да се драпаш кат трифон иванов преди дуспа по чатала не си е работа ;ррр
"A Mage lives and dies by his magic, never forget that."
B. Delvig
Here be monsters!

Post by B. Delvig »

Проблема? Във "визията" е проблема. Като чета е такива неща.."Боли ме ужасно от епилатор например", :roll: "..получих резултати сходни с тези на Тин" (мноо добре стои извадено от контекста обаче!) се плаша просто! Вие..тва..ние сме мъже! :-x От нищо не ни боли, а ако си бръснем подмишниците го правим само с бръснач! И то захапали цигара и с бутилка Jack Daniels на масата! Тва е!
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Gorthaur

Post by Gorthaur »

Аз и на бутилката само съм доволен :-D
Cruelty has a human heart
and every man does play his part.
Terror of the men we kill,
the human heart is hungry still...
http://www.headoff.info
Alaris
Дядо Йоцо гледа

Post by Alaris »

Буахахахахаха... епа кво - не е като да се оплакваме и да мрънкаме. Напротив - хвалим се с бойни белези.
If this is empty this doesn't matter
Put that in your ramen and eat it!!
Amelia
Warrior of love and justice

Post by Amelia »

Мдам. Сега остава да признаем жените за силния пол и всичко ще си дойде на мястото :lol:
I wish to plead incompetence.
shannara
спъната жирафа

Post by shannara »

Вие..тва..ние сме мъже! :-x От нищо не ни боли, а ако си бръснем подмишниците го правим само с бръснач! И то захапали цигара и с бутилка Jack Daniels на масата! Тва е![/quote]

:-D :-D :-D Делвиг, ще ме умориш от смях. В тоя случай резултата би бил сълзящи от цигарения дим очи и празна бутилка на масата.

Хора, ако ви е толкова болезнено - в аптеките продават някакъв евтин обезболяващ спирт. Помага, макар че свива порите. От друга страна- мъж, дето е по-обезкосмен от мен не би ме накефил. :wink:
Приемливото е, когато някой ти каже, че хобито му е шопинг ти му казваш, че твойто е шибинг - езиков закон в действие ® marshalj
Alaris
Дядо Йоцо гледа

Post by Alaris »

Сега изглежда е момента да попита някой - колко си обезкосмена... :shock: :lol: :lol: :lol: :-D

Амелия - мечти, мечти :-D
Last edited by Alaris on Thu Dec 29, 2005 7:28 pm, edited 1 time in total.
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Абе режи до кръв това му е майката :P .
Бойни белези искате. На ви =Р.

Амелия това е за теб и останалите дами от форума:

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го направят, ние всички ще сме в голяма беда.
Д-р Леон.

:-D
Atealein
Магьосница

Post by Atealein »

Аха, аха. Бръснач значи. Аз все още имам завиден белег на левия си глезен от едно бръснене на краката ми 8ми клас за да играя физическо.. Като ще си говорим за белези.. Цяла седмица ходих с бинт тогава :) А след това се научих да си купувам само самобръсначки жилет.
Tanstaafl! Няма такова нещо като безплатен обяд.

Nil illegitimi carborundum!
Alaris
Дядо Йоцо гледа

Post by Alaris »

Ето виждате ли - само лагерния огън ни се губи :)
shannara
спъната жирафа

Post by shannara »

Alaris wrote:Сега изглежда е момента да попита някой - колко си обезкосмена... :shock: :lol: :lol: :lol: :-D

:-D Твърде интимен въпрос - няма да отговарям :P

Beleg Kutalion wrote:Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го направят, ние всички ще сме в голяма беда.

печелиш точка от мен, Белег :wink:
Приемливото е, когато някой ти каже, че хобито му е шопинг ти му казваш, че твойто е шибинг - езиков закон в действие ® marshalj
Amelia

Post by Amelia »

Beleg Kutalion wrote:
Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го направят, ние всички ще сме в голяма беда.
Д-р Леон.

:-D

Кой не го е осъзнал бе, хахахахахахаха :) Вие вече отдавна сте го загазили :)

А Тин, аз имах такова на десния глезен - направо се обелих като краставица. При това със самобръсначка - не с бръснач. Мани :)
Atealein
Магьосница

Post by Atealein »

Е то и аз със самобръсначка - нямаше жилет и взех някаква произволна.. А то се оказа не самобръсначка, ами направо бръснач - да ми пререже крачната вена се опита..
Tanstaafl! Няма такова нещо като безплатен обяд.

Nil illegitimi carborundum!
Жеко
Завършен медик

Post by Жеко »

Леле каква стана мътна и кървава... А аз горкият, даже брадата непрекъснато си я забравям небръсната.
変わらずですねぇぇぇ・・・
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Нали ти казвам Жеко. Ако се прецакаш веднъж да се обръснеш бая ще се подмладиш :o .
Мерси за точката, другия път пчеличка :-D !

Амелия. Това, че сме го сгазили... мъжете си го знаеме откакто сме родени, като единствените оттърваващи се от вас са мъжете издигащи в култ Азис и Елтън Джон :o !

Ама какво да се прави:
Има три неща които мъж може да прави с една жена:
Да я обича
Да страда за нея
Да я превърне в поезия.

П.П. Пчеличка моля :P !
Жеко
Завършен медик

Post by Жеко »

Пчеличките Ланис ги раздава.
変わらずですねぇぇぇ・・・
Amelia

Post by Amelia »

Beleg, Beleg...
Като ти чета постовете все повече се депресирам. Изженчвате се мощно :)
Да страда за нея. Да я превърне в поезия - Холи шит! :lol:

Бахти, развали ви тая еманципация :)
Бтв аз имам един съвсем хетеросексуален колега - много личен момък - който е голям фен на Азис.
А мисля, че Вер Ларк особено много си пада по Елтън Джон. :)
Така че...

ПП. Все ми се струва, че с една жена могат да се вършат много по-забавни работи.
Alaris
Дядо Йоцо гледа

Post by Alaris »

Амелия, май трябва да ни дръпнеш една кратка лекциика :)

Ако не стане - поне един кратък инструктаж по обезкосмяване под звуците на Rocket Man :) :-D
Amelia

Post by Amelia »

А аз предупреждавам всички мъже - гадове, спрете да се обезкосмявате! Решила съм да се преродя като мъж, точно за да не ми се налага да си махам гадните косми, а вие както сте я подкарали скоро ще го направите обществена норма като при жените.
Мразя ви, мразя ви, мразя ви! :o
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Пфф.
Кхъм само така ли ми се струва или Амелия иска да живее с борче :P .

Аз го казвам, за да печеля пчелички бе иначе не съм такъв женчо :P .
Ама за мадама от типа на
"тя носеше къса пола, прилепнал пуловер и фигурата описваше набор от параболи, които биха могли да предизвикат инфаркт и у як" бих обърнал и резбата само да ме докара до инфаркт :P !

А за Амелия специален поздрав с това:

Защо Мъжете могат да са копелета, а жените трябва да носят перли и да се усмихват? :P
Amelia

Post by Amelia »

Beleg Kutalion wrote:Пфф.
Кхъм само така ли ми се струва или Амелия иска да живее с борче :P .

А не, Амелия иска да живее с някой, който няма да се налага да влачи на гърба си :)
Честно казано не знам колко пчелички ще ти кацнат - наблюденията ми са, че основно намааните господа се уреждат с мадами, докато поетите ронят тъжно и самотно бисерни сълзи под лунния лик.
Ще да е нещо останало от естествени отбор - не ми се верва нашите предци да са борили хищниците с рими :lol:
Така че драги, ако искаш пчелички, стани господар на положението. А ако искаш пчелички, които наистина носят мед - стани господар на положението с покритие, щото те са умни и бързо ще те разконспирират, ако не е така.

А за Амелия специален поздрав с това:

Защо Мъжете могат да са копелета, а жените трябва да носят перли и да се усмихват?

Много удачен поздрав! Защо наистина? Знаете ли кво яко копеле мога да бъда, ако реша??? :lol:
И дори НЕ ХАРЕСВАМ перли!
Beleg Kutalion
Самотник

Post by Beleg Kutalion »

Абе ако ти увиснат огърлица за над 50 хиляди евро на шийката ще харесаш та чак свят ще ти се завие :P .

Пфф. Како Хриси :P . Не се притеснявай ти за мене. Като мене втори няма да се роди абсолютно никога.
За всеки влак си има пътници. :P

Едит: Мене ме не влачат. Аз сам си се влача :P !
Amelia

Post by Amelia »

Beleg Kutalion wrote:Абе ако ти увиснат огърлица за над 50 хиляди евро на шийката ще харесаш та чак свят ще ти се завие :P .

Оу йес! Даже отсега почвам да си представям колко добре ще се върже с развлечения ми пуловер, шарения панталон, булдозерската раничка и всъдеходките, хахахахаха! Ще съм просто прелестна!
Уел, дюх! Наистина ли си мислиш, че тия евтини трикове могат да минат пред всяка жена??? :lol:

А ти драги, си още твърде малък, за да разправяш на кака си разни врели некипели :) Израсни като личност и ела след някоя друга годинка да те видя и да ти се порадвам. Тъкмо ще си се запознал с начина на действие на OS в главите на "нежния пол". :P
Ringlas
КуХа МаНеРкА

Post by Ringlas »

Просто си неуравновесен, мой човек :-D :-D :-D
Zaharisa
Драконов ездач

Post by Zaharisa »

Beleg Kutalion wrote:Момичета, приемате ли тези процедури с цел "разкрасяване" или един "дзвер", който има повече вълна от мечка гризли и стадо овце взети заедно е по- привлекателен?

Не обичам някой мъж да мирише лошо, нито да е космат като мечка . Но още по-малко бих могла да харесам някого, който прекарва по-голямата част от времете си в салони за разкрасителни процедури.

Съгласявам се с
Amelia wrote:Бе всяко нещо с мярката си :) Са примерно космите под мишницата може да си махате - хигиенично е просто :) Всъщност то си е въпрос на личен избор - ваш и на жените ви :)
Бтв мен ме втриса от мисълта за епилация на гърди, корем и гръб. Не знам как си го причиняват някои хора. Като ви казвам, че и мъжете са изтъпели ей това имах предвид. Но пък ако ви го понася кожата и ви влече може да им удряте по една контра дет се вика :)
Абе изгъзиците нямат край.

П.С.

Beleg Kutalion wrote: Аз веднъжа хванах пинсетата и не повторих... :unhappy: .
Абе как сте ги измислили тея болезнени процедури и как ги търпите не знам...

хахах.... Това пинсетата нищо не е . Пробвай кола маска да видиш дали носиш на болка.......
хахахах :-)
- БЛАГОДАРЯ, МОМЧЕ- каза черепът. -КАК СЕ КАЗВАШ ?
- Ъ-ъ - каза Морт, - Мортимър... сър.Викат ми Морт.
-КАКВО СЪВПАДЕНИЕ-каза Смърт ...-
Locked