Трай, бабо, за хубост
Проблема? Във "визията" е проблема. Като чета е такива неща.."Боли ме ужасно от епилатор например",
"..получих резултати сходни с тези на Тин" (мноо добре стои извадено от контекста обаче!) се плаша просто! Вие..тва..ние сме мъже!
От нищо не ни боли, а ако си бръснем подмишниците го правим само с бръснач! И то захапали цигара и с бутилка Jack Daniels на масата! Тва е!

Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Аз и на бутилката само съм доволен 

Cruelty has a human heart
and every man does play his part.
Terror of the men we kill,
the human heart is hungry still...
http://www.headoff.info
and every man does play his part.
Terror of the men we kill,
the human heart is hungry still...
http://www.headoff.info
Вие..тва..ние сме мъже!
От нищо не ни боли, а ако си бръснем подмишниците го правим само с бръснач! И то захапали цигара и с бутилка Jack Daniels на масата! Тва е![/quote]
Делвиг, ще ме умориш от смях. В тоя случай резултата би бил сълзящи от цигарения дим очи и празна бутилка на масата.
Хора, ако ви е толкова болезнено - в аптеките продават някакъв евтин обезболяващ спирт. Помага, макар че свива порите. От друга страна- мъж, дето е по-обезкосмен от мен не би ме накефил.

Хора, ако ви е толкова болезнено - в аптеките продават някакъв евтин обезболяващ спирт. Помага, макар че свива порите. От друга страна- мъж, дето е по-обезкосмен от мен не би ме накефил.

Приемливото е, когато някой ти каже, че хобито му е шопинг ти му казваш, че твойто е шибинг - езиков закон в действие ® marshalj
Сега изглежда е момента да попита някой - колко си обезкосмена...
Амелия - мечти, мечти

Амелия - мечти, мечти

Last edited by Alaris on Thu Dec 29, 2005 7:28 pm, edited 1 time in total.
If this is empty this doesn't matter
Put that in your ramen and eat it!!
Put that in your ramen and eat it!!
-
- Самотник
Аха, аха. Бръснач значи. Аз все още имам завиден белег на левия си глезен от едно бръснене на краката ми 8ми клас за да играя физическо.. Като ще си говорим за белези.. Цяла седмица ходих с бинт тогава
А след това се научих да си купувам само самобръсначки жилет.

Tanstaafl! Няма такова нещо като безплатен обяд.
Nil illegitimi carborundum!
Nil illegitimi carborundum!
Alaris wrote:Сега изглежда е момента да попита някой - колко си обезкосмена...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Beleg Kutalion wrote:Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го направят, ние всички ще сме в голяма беда.
печелиш точка от мен, Белег

Приемливото е, когато някой ти каже, че хобито му е шопинг ти му казваш, че твойто е шибинг - езиков закон в действие ® marshalj
-
- Warrior of love and justice
Beleg Kutalion wrote:
Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го направят, ние всички ще сме в голяма беда.
Д-р Леон.
Кой не го е осъзнал бе, хахахахахахаха

А Тин, аз имах такова на десния глезен - направо се обелих като краставица. При това със самобръсначка - не с бръснач. Мани

I wish to plead incompetence.
-
- Самотник
Нали ти казвам Жеко. Ако се прецакаш веднъж да се обръснеш бая ще се подмладиш
.
Мерси за точката, другия път пчеличка
!
Амелия. Това, че сме го сгазили... мъжете си го знаеме откакто сме родени, като единствените оттърваващи се от вас са мъжете издигащи в култ Азис и Елтън Джон
!
Ама какво да се прави:
Има три неща които мъж може да прави с една жена:
Да я обича
Да страда за нея
Да я превърне в поезия.
П.П. Пчеличка моля
!

Мерси за точката, другия път пчеличка

Амелия. Това, че сме го сгазили... мъжете си го знаеме откакто сме родени, като единствените оттърваващи се от вас са мъжете издигащи в култ Азис и Елтън Джон

Ама какво да се прави:
Има три неща които мъж може да прави с една жена:
Да я обича
Да страда за нея
Да я превърне в поезия.
П.П. Пчеличка моля

-
Beleg, Beleg...
Като ти чета постовете все повече се депресирам. Изженчвате се мощно
Да страда за нея. Да я превърне в поезия - Холи шит!
Бахти, развали ви тая еманципация
Бтв аз имам един съвсем хетеросексуален колега - много личен момък - който е голям фен на Азис.
А мисля, че Вер Ларк особено много си пада по Елтън Джон.
Така че...
ПП. Все ми се струва, че с една жена могат да се вършат много по-забавни работи.
Като ти чета постовете все повече се депресирам. Изженчвате се мощно

Да страда за нея. Да я превърне в поезия - Холи шит!

Бахти, развали ви тая еманципация

Бтв аз имам един съвсем хетеросексуален колега - много личен момък - който е голям фен на Азис.
А мисля, че Вер Ларк особено много си пада по Елтън Джон.

Така че...
ПП. Все ми се струва, че с една жена могат да се вършат много по-забавни работи.
-
А аз предупреждавам всички мъже - гадове, спрете да се обезкосмявате! Решила съм да се преродя като мъж, точно за да не ми се налага да си махам гадните косми, а вие както сте я подкарали скоро ще го направите обществена норма като при жените.
Мразя ви, мразя ви, мразя ви!
Мразя ви, мразя ви, мразя ви!

-
- Самотник
Пфф.
Кхъм само така ли ми се струва или Амелия иска да живее с борче
.
Аз го казвам, за да печеля пчелички бе иначе не съм такъв женчо
.
Ама за мадама от типа на
"тя носеше къса пола, прилепнал пуловер и фигурата описваше набор от параболи, които биха могли да предизвикат инфаркт и у як" бих обърнал и резбата само да ме докара до инфаркт
!
А за Амелия специален поздрав с това:
Защо Мъжете могат да са копелета, а жените трябва да носят перли и да се усмихват?
Кхъм само така ли ми се струва или Амелия иска да живее с борче

Аз го казвам, за да печеля пчелички бе иначе не съм такъв женчо

Ама за мадама от типа на
"тя носеше къса пола, прилепнал пуловер и фигурата описваше набор от параболи, които биха могли да предизвикат инфаркт и у як" бих обърнал и резбата само да ме докара до инфаркт

Защо Мъжете могат да са копелета, а жените трябва да носят перли и да се усмихват?

-
Beleg Kutalion wrote:Пфф.
Кхъм само така ли ми се струва или Амелия иска да живее с борче.
А не, Амелия иска да живее с някой, който няма да се налага да влачи на гърба си

Честно казано не знам колко пчелички ще ти кацнат - наблюденията ми са, че основно намааните господа се уреждат с мадами, докато поетите ронят тъжно и самотно бисерни сълзи под лунния лик.
Ще да е нещо останало от естествени отбор - не ми се верва нашите предци да са борили хищниците с рими

Така че драги, ако искаш пчелички, стани господар на положението. А ако искаш пчелички, които наистина носят мед - стани господар на положението с покритие, щото те са умни и бързо ще те разконспирират, ако не е така.
Много удачен поздрав! Защо наистина? Знаете ли кво яко копеле мога да бъда, ако реша???

И дори НЕ ХАРЕСВАМ перли!
-
- Самотник
-
Beleg Kutalion wrote:Абе ако ти увиснат огърлица за над 50 хиляди евро на шийката ще харесаш та чак свят ще ти се завие.
Оу йес! Даже отсега почвам да си представям колко добре ще се върже с развлечения ми пуловер, шарения панталон, булдозерската раничка и всъдеходките, хахахахаха! Ще съм просто прелестна!
Уел, дюх! Наистина ли си мислиш, че тия евтини трикове могат да минат пред всяка жена???

А ти драги, си още твърде малък, за да разправяш на кака си разни врели некипели

Beleg Kutalion wrote:Момичета, приемате ли тези процедури с цел "разкрасяване" или един "дзвер", който има повече вълна от мечка гризли и стадо овце взети заедно е по- привлекателен?
Не обичам някой мъж да мирише лошо, нито да е космат като мечка . Но още по-малко бих могла да харесам някого, който прекарва по-голямата част от времете си в салони за разкрасителни процедури.
Съгласявам се с
Amelia wrote:Бе всяко нещо с мярката сиСа примерно космите под мишницата може да си махате - хигиенично е просто
Всъщност то си е въпрос на личен избор - ваш и на жените ви
Бтв мен ме втриса от мисълта за епилация на гърди, корем и гръб. Не знам как си го причиняват някои хора. Като ви казвам, че и мъжете са изтъпели ей това имах предвид. Но пък ако ви го понася кожата и ви влече може да им удряте по една контра дет се вика
Абе изгъзиците нямат край.
П.С.
Beleg Kutalion wrote: Аз веднъжа хванах пинсетата и не повторих....
Абе как сте ги измислили тея болезнени процедури и как ги търпите не знам...
хахах.... Това пинсетата нищо не е . Пробвай кола маска да видиш дали носиш на болка.......
хахахах

- БЛАГОДАРЯ, МОМЧЕ- каза черепът. -КАК СЕ КАЗВАШ ?
- Ъ-ъ - каза Морт, - Мортимър... сър.Викат ми Морт.
-КАКВО СЪВПАДЕНИЕ-каза Смърт ...-
- Ъ-ъ - каза Морт, - Мортимър... сър.Викат ми Морт.
-КАКВО СЪВПАДЕНИЕ-каза Смърт ...-